mie2.JPG

Mie

Manager & Topstylist

 

Mies 21 års erfaring i frisørbranchen fornægter sig ikke. Med sikker hånd styrer hun slagets gang i salonen og er garant for, at vi hver dag yder den højest mulige service til alle vores kunder.

 

Når man skal booke tid hos Mie må man ofte stille sig om bag køen, for listen af tilfredse, loyale og tilbagevendende kunder er alen lang.

 

Man er aldrig i tvivl om Mie er på arbejde eller ej, for hendes smittende latter er ikke til at tage fejl af. 

kristina_edited_edited.jpg

Kristina

Topstylist

Med sine 15 års erfaring i baghånden kreerer Kristina den ene stilsikre frisure efter den anden. Hun arbejder struktureret og detaljeret frem mod målet om perfektion hver gang.

 

Kristina har speciale indenfor babylights/reflekser – og generelt det naturlige look. Samtidigt kan hun med saksen i hånden på magisk vis fremtrylle den perfekte frisure til enhver kvinde.

 

Til herrerne laver Kristina altid så knivskarp en frisure at du næsten kan skære dig på den.

Zahra.jpg

Zahra

Stylist

Zahra er fornyligt udklækket som frisør og vi har været så heldige at have hende tilknyttet salonen det sidste års tid af hendes elevperiode. Hun har hermed fået ”the ONE way” ind under huden fra starten af.

Zahra har fået den bedste vejledning og træning fra vores topstylister under sin uddannelse og hun er derfor fuldt ud kompetent til at stå på egne ben i dag.

 

Du vil opleve hende glad og veloplagt – men samtidigt grundig, rolig og fokuseret.

ONE SALON